Sadrokartonárska firma a ako si vybrať tú najlepšiu

V zoznamoch stavebníckych firiem ich môžete nájsť mnoho. Ako ale vedieť, že firma, ktorú si chcete vybrať je naozaj dobrá sadrokartonárska firma. Nedajte sa oklamať- veľmi často začínajúce firmy pýtajú rovnako, ba i viac ako odborníci so skúsenosťami.

Dobrá práca sa chváli sama

Stačí sa pozrieť na skutočné fotograie práce, ktorú daná firma robila. Pozor! Na webstránkach môžu mať firmy krásne fotky a obrázky, ktoré ale vôbec nemusia byť ich vizitkou. Často pozeráte na ilustračné fotky a v časti Naša práca alebo Referencie nemôžete nájsť nič, prípadne sú tam síce reálne fotografie práce, ktorou sa zasa nedá pochváliť. Dobrá sadrokartonárska firma má vďaka skúsenostiam a rokom na trhu veľmi veľa ukážok vlastnej práce. Na fotkách vidieť postup práce- od začiatku až po prezentatívne dokončený priestor. Nechýba popis, pri ktorom môžete zistiť, aký typ prác firma vykonávala, v akých mestách, pre aký typ budov a pod.

OC Poprad Firma Axbau

Nikto sa nestane majstrom za jednu noc

Každý odborník musí priznať, že každá pracovná príležitosť zlepšila jeho pracovné schopnosti, naučil sa niečo nové, musel riešiť stále nové a nové stavebnícke situácie a problémy. Ak má firma dobrú prácu, ktorú ste si mohli overiť a dlhú tradíciu, je to pre vás veľmi dobrá správa. To znamená, že sa nebude ešte len učiť na vašom projekte, ale svoje skúsenosti použije pre jeho realizáciu. Ak sa vyskytne problém, bude schopná ho vyriešiť flexibilne, odborne vám poradiť a navrhnúť kroky, ako ho prekonať.

Firma Axbau pracovala pre partnerov ako Hotel Hviezdoslav, Lidl, Kik, Hengstler, Dráčik, a i.

Firma Axbau je na trhu od r. 2005 a realizovala práce pre týchto partnerov

Kvalitná práca sa dosiahne kvalitným náradím

Jednou z charakteristík profesionálnych sadrokartonárskych firiem je profesionálne náradie. Dobrá sadrokartonárska firma má náradie, ktoré bežne ľudia doma nevlastnia. Stroje pre strojové maľovanie, strojové stierky, zdvíhacie vozíky, plošiny a zariadenia, sadrokartonárske skrutkonače s podávačom, stavebné chodúle… Ak tieto pomôcky vidíte aj na fotkách realizácií alebo prezentačných videách, pozeráte sa na profesionálne vybavenú firmu, ktorá je prísľubom pre kvalitné sadrokartonárske práce.

Takto vyzerajú sadrokartonárske práce u nás vo firme Axbau

Aká je tá správna cena ?

Ako sme už spomínali, začiatočníci si spokojne vedia zapýtať rovnako ako majstri. Solídna firma, ktorá realizuje sadrokartóny, vám vie povedať koľko vás jednotlivé práce finančne budú stáť a čo všetko je v cene zahrnuté. Rovnako majú časový odhad, za ktorý sú schopní práce zrealizovať. Pochybné firmy sa zvyknú vykrúcať a postupne navyšovať cenu výrazne nad rámec dohodnutej sumy.(Aj preto, že im práca ide pomaly a zisťujú, že „prerábajú“) Odborníci zvyknú prekvapiť pomerom kvalita/ cena. Preto pozorne počúvajte, ako s vami firma komunikuje ohľadom ceny a na základe čoho ju vypočítava.

Chcete vedieť, koľko stoja práce u nás? Zavolajte nám.

Náš zákazník- náš pán

Akoby sa už spoločnosť týmto heslom prestala riadiť, ale posledným znakom dobrej stavebníckej firmy je spôsob, ako s vami komunikuje. Úcta a slušnosť, jasne stanovené podmienky a záujem o to, čo potrebujete vy, vám napovedajú, že s touto firmou si budete rozumieť. Pre nás, vo firme Axbau, je predstava našich zákazníkov na prvom mieste. Prajeme Vám, aby ste si dobre vybrali a aby sa všetky Vaše sny podarilo zrealizovať.

Máte otázku?